Jídelníček
Jídelní lístek 31. března - 4. dubna 2025
Veřejné stravování
PONDĚLÍ
Polévka s játrovými nočky /1p,3,9,12 | ||||
Zapečené brambory s uzeným / 3,7,9 |
ÚTERÝ
Polévka krupicová s vejci / 1p,3,9 | ||||
Kotleta na paprice, těstoviny / 1p, 7,9 |
STŘEDA
Polévka hrachová / 1p,9,12 | ||||
Kynutý knedlík s povidly, tvarohový přeliv / 1p,3,7 |
ČTVRTEK
Polévka celestýnská / 1p,3,7,9 | ||||
Kuřecí plátek se sýrem, rýže / 1p,7,9,12 |
PÁTEK
Polévka kmínová / 3,9 | ||||
Obalovaná treska, bramborová kaše / 1p,3,4,7,9 | ||||
Pečené maso, bramborová kaše / 1p,7,9,10 |
Seznam alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši
Powered by Phoca Restaurant Menu