Polévka pórková | ||||
Bramborové šišky s mákem, ovoce |
Polévka nudlová | ||||
Sekaná pečeně, bramborová kaše, zelenina |
Polévka bramboračka | ||||
Kotleta na smetaně, houskový knedlík domácí |
Polévka s tarhoňou | ||||
Pečené kuře na másle, rýže |
Polévka s kuskusem | ||||
Pečená plec, bramborový knedlík domácí, zelí |
1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši