Polévka hrachová / 1p,7,9,12 | ||||
Omáčka z kuřecích jater, rýže / 1p,7,9 |
Polévka zeleninová s chlebovými krutónky / 1p,1j,1ž,7,9 | ||||
Kynutý knedlík s povidly, tvarohový přeliv / 1p,3,7 |
Polévka masový vývar s nočky / 1p,3,7,9 | ||||
Kuře na paprice, těstoviny / 1p,3,7,9 |
Polévka s bulgurem / 1p,9 | ||||
Vepřová pečeně, bramborový knedlík, špenát / 1p,3,7,9,12 |
Polévka ze zelených fazolek / 1p,7,9 | ||||
Obalovaný květák, brambor / 1p,3,7 | ||||
Pečené maso, brambor / 1p,9,10 |
1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši