Jídelníček

 
Jídelní lístek 27. - 31. ledna 2025
Veřejné stravování
PONDĚLÍ
    Polévka bramboračka / 1p,9,12  
    Čočka na kyselo, opečený salám, krájená okurka / 1p,3,7,9  
ÚTERÝ
    Polévka s hvězdičkami / 1p,3,9  
    Masový nákyp, brambor / 1p,3,7,9  
STŘEDA
    Polévka mrkvová  
    Kuře na bylinkách, rýže / 1p,7,9,10  
ČTVRTEK
    Polévka s opečenou treskou / 1p,4,7,9  
    Vepřová kýta v plovdivské omáčce, houskový knedlík / 1p,3,9,7  
PÁTEK
    Polévka s hrachovými vločkami / 9  
    Obalovaný květák, brambor / 1p,3,7  
  Pečená plec, brambor / 1p,9,10    
Seznam alergenů:

1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

 

Powered by Phoca Restaurant Menu