Jídelníček

 
Jídelní lístek 31. března - 4. dubna 2025
Veřejné stravování
PONDĚLÍ
    Polévka s játrovými nočky /1p,3,9,12  
    Zapečené brambory s uzeným / 3,7,9  
ÚTERÝ
    Polévka krupicová s vejci / 1p,3,9  
    Kotleta na paprice, těstoviny / 1p, 7,9  
STŘEDA
    Polévka hrachová / 1p,9,12  
    Kynutý knedlík s povidly, tvarohový přeliv / 1p,3,7  
ČTVRTEK
    Polévka celestýnská / 1p,3,7,9  
    Kuřecí plátek se sýrem, rýže / 1p,7,9,12  
PÁTEK
    Polévka kmínová / 3,9  
    Obalovaná treska, bramborová kaše / 1p,3,4,7,9  
  Pečené maso, bramborová kaše / 1p,7,9,10    
Seznam alergenů:

1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

 

Powered by Phoca Restaurant Menu